lauantai 21. tammikuuta 2012

vastauksia

Kiitos kysymyksistä:)

Ensiksisin tein Nenen aijemman meikin akryymilaaleilla, pastelleilla. silmäripset tein siten, että ensin painoin siveltimen pään silleen...ryppyyn? silleen että harjaspää hapsotti jokasuuntaan niin sain aikaan sellaisen "sotkuisen" silmämeikin.

Sitten hard bustissahan pää tuppaa keikkumaan niin simppeli neuvo on laitaa tapin ja kaulan väliin jäävään rakoon yksi tai kaksi kuminauhaa, niin pää ei pääse heilumaaan. Ja jos alavartalon letkeys häiritsee niin purat vartalon osin ja laitat lantion sisällä olevan tapin ympärille ison palan softista niin lantio ei enään ole niin letkeä :D


Ja viimeiseksi stock peruukin irrottaminen on hankalaa, sillä nuken peruukki on kamalan tiukassa, mutta kun jollain terävällä esim. veitsellä alkaa pikkuhiljaa peruukkia irrottamaan niin kyllä se siitä sitten irtoaa :--)

5 kommenttia:

  1. KIITOS ! <3 mun täytyy heti kokeilla ! (:: mut mitä on softis ? ::D::D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Softis on sellaista pehmeää levyä, joka kuitenkin joustaa mutta estää lanton liikakeikkumisen. Uskoisin että jos menet jonnekkin askarteluliikkeeseen ja kysyt saatko softista, osaavat myyjät antaa sinulle oikeaa materiaalia :--) Omalla Mei:lläni on lantion sisällä softista ja lantio keikkuu uomattavasti vähemmän.

      Poista
  2. Kiitos! Haluaisin vielä tietää millä uuden peruukin saa kiinni??
    sinitarra,liima,teippi?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se riippuu. Voit laittaa sen teipillä, liimalla tai sinitarralla. Itse suosittelen kaksipuolista teippiä, sillä sen avulla peruukki pysyy tiukasti kiinni, mutta sen saa silti helposti pois kun on tarve. Liimasta jää ikäviä liimajälkiä päähän ja sinitarra ei oikein pidä peruukkia hyvin kiinni.

      Poista